... Ha túllépnél az Átlagoson ...

Dharmagems Design Studio

Dharmagems Design Studio

Ti írtátok - egy visszatérő vásárló

avagy, beszámolók Tőletek

2020. augusztus 24. - Trinli Szamdrub

stormala.jpg

Amikor pár évente egy nagyobb, megterhelő élethelyzetben útmutatásra van szükségem, a barátaimon kívül a Dharmagems-hez is szoktam fordulni. Az eddigi kiszolgálás páratlan volt, végtelen türelmes, békés, rugalmas és nyitott személyeket ismertem meg Bennük. A málák adnak egyfajta biztonságot a sokszor olyan bizonytalan érzéseim labirintusában.

Volt, hogy az egyik bevégezte a dolgát, tovább vándorolt, vagy elszakadt, de újrafűzték. Minden egyes darabon érződik a személyes ráfordítás.

Legutóbb egy barátomnak készíttettem vele malát, aki bölcsességet és rendezettséget szeretett volna az életében. Kapott egy olyan segítőt, aminek a szemei kisebbek, mint amihez szokott, így az összpontosítás felé tereli, ami hozza a többi vágyott minőséget is.

Egy visszatérő vásárló

A bejegyzés trackback címe:

https://dharmagems.blog.hu/api/trackback/id/tr8516174824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása