... Ha túllépnél az Átlagoson ...

Dharmagems Design Studio

Dharmagems Design Studio

Megoldókulcs az Élethez

avagy, Mikor születtél? Megmondom Ki vagy!

2021. január 15. - Trinli Szamdrub

Megoldókulcs az Élethez - kronobiológiai pszichogenetikai elemzés a teljesebb önismeretért

 

pexels-kristina-paukshtite-1591158.jpg


A psziszogenetika az egyén születésekor jellemző kozmikus energiákat képes megmutatni, melyek az élet-feladatának elvégzéséhez az egyén rendelkezésére állnak. Az elemzés tartalmazza az ember egyéni energetikai térképét, csakra értékeit, a születéskori alaptulajdonságait, és részletesen kifejti az erősségeit, a gyengeségeit, majd javaslatokat tesz a fejlesztés lehetőségeire, valamint útmutatást az életfeladatának beteljesítéséhez.

A kronobiológiai pszichogenetika egy 1970-es években született tudomány, amely több mint egy évtizedes kutatás után teljes rendszerré állt össze. A volt Szovjetunióból származik, szellemi szülei Prof. Zsazskov Artúr Vlagyimírovics és Dr. Tatjana Szmirnova. A két kiváló tudós az egyén születési napjára jellemző kozmikus hatásokat vizsgálta, olyan aspektusból, hogy az miként hat a személyiség kialakulásában. Születésünk dátumából ugyanis megállapítható, hogy milyen egész életünkre kiható tulajdonságokkal ruházott fel bennünket az Univerzum. Akár a temperamentumot nézzük, érzelmi vagy intellektuális tulajdonságainkat, mindegyiknek van előnyös és hátrányos oldala. Épp ezért hasznos számunkra, ha pontosan tudjuk, miben rejlik erősségünk és hol szorulunk segítségre. Ez a tudomány lehetőséget ad arra, hogy az emberi tulajdonságokat, kapcsolatokat a szokványos módoktól eltérően, egy teljesen más nézőpontból, energetikai oldalról szemléljük.

Másik iránymutató erő, ami a segítségünkre van; a Tarot! A Tarot, mint az egyik legősibb beavató rendszer, és lélekfejlődési út, szorosan kapcsolódik az egyén születéskori életfeladatához, energetikájához, céljaihoz, körülményeihez. A taroton keresztül ráláthatunk a minket motiváló vagy fékező erőkre, élethelyzetekre, viszonylatokra vagy olyan - akár elsőre nem nyilvánvaló - információkra, melyek a életfeladatunk szempontjából kulcsfontosságúak lehetnek.

Ez a két, egymástól nagyon távolinak mondható szisztéma ugyanakkor egy egységes egésszé áll össze, ha az egyént az Univerzum részeként kezdjük el vizsgálni. Motivátorok, blokkok, erősségek és fékek szépen sorba rajzolódnak ki az ember energiarendszerét górcső alá véve. Így pontosabb képet kaphatunk saját energiáinkról, hogy mik is mozgatnak minket ebben az életben.

Az elemzésnél külön szerepel a fizikai idegrendszer, az érzelmi működés és a szellemi adottságok bemutatása. Ezek azok a belső minőségeink, melyek születésünktől fogva energetikailag meghatározzák lényegünket, a viselkedésünket is. Az alábbi elemzés olyan rejtett energetiai működést próbál meg- és felfogható tenni, mely nem mindig rögtön és egyértelműen mutatkozik meg. Lehet, hogy saját magunk sem fogadjuk el majd elsőre az adott leírást. Ezért azt javasoljuk, hogy adjunk magunknak időt az információk befogadására, szükség esetén olvassuk el többször, és ha valamivel azonnal nem is értünk egyet, hagyjuk, hogy az a későbbiekben nyerjen értelmet, találjon utat a tudatunk felszínére.

Ha kezedbe vennéd a SAJÁT kulcsodat, keress meg bizalommal!

A bejegyzés trackback címe:

https://dharmagems.blog.hu/api/trackback/id/tr3516390976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása